Previous Next

Відбулась обласна он-лайн нарада

30 серпня на базі КЗ «Чернівецький обласний центр естетичного виховання «Юність Буковини»» відбулася обласна онлайн-нарада для заступників директорів та завідуючих відділами художньо-естетичного напряму. У обласній нараді взяли участь 32 педагоги.

Директор Центру Людмила Гатрич привітала учасників наради з початком навчального року та озвучила головну тему заходу, а саме - забезпечення якості освіти, формування позитивного іміджу закладу та його конкурентноспроможності на ринку освітніх послуг.

Завідуюча методичним відділом КЗ ЧОЦЕВ «Юність Буковини» Алла Слободян висвітлила питання про брендинг як новий механізм забезпечення якості позашкільної освіти. Докладно зупинилась на головних структурних елементах освітнього бренду та методах просування ЗПО на ринку освітніх послуг.

Керівник гуртка «ПроМедіа» КЗ ЧОЦЕВ «Юність Буковини» Лілія Хмель розкрила питання про соціальні мережі як сучасну складову брендингу освітнього закладу та їх ефективне використання у власній медіадіяльності.

Методист КЗ ЧОЦЕВ «Юність Буковини» Ірина Ковальська розповіла про різноманітні види збору інформації для забезпечення якості освіти та прогресивного її розвитку. В методичних рекомендаціях висвітлено питання щодо використання Google Форм як одного з основних інструментів формування бренду закладу.

Інформацію про обласні фестивалі, конкурси та виставки, що будуть проводитись на базі КЗ ЧОЦЕВ «Юність Буковини» у І півріччі 2022/2023н.р., учасникам наради надали методисти за жанрами обласного центру.

Адміністрацією КЗ ЧОЦЕВ «Юність Буковини» запроваджено онлайн-консультації для адміністрації, методистів та керівників гуртків навчальних закладів області. З роботою Центру та графіком консультацій можна ознайомитись на інформаційному сайті закладу.

Зв'язатись з нами

58001, м. Чернівці, вул. Героїв Майдану, 5.
Директор Гатрич Людмила Дмитрівна.
Телефон 55-05-00, 55-17-07,
52-00-93
Е-mail: junist_bukov@ukr.net

Пошук