Пізнавально та весело про актуальне в сьогоденні

Безпека учасників освітнього процесу залишається одним з головних завдань. Важливим є адаптація дітей різних вікових категорій до стресових ситуацій, які викликані війною.

У зв’язку із зазначеним вище, в гуртках КЗ «ЧОЦЕВ «Юність Буковини» у вересні 2022 року практичний психолог Центру – Лілія Солован розпочала мінілекції на тему «Сирена – наша помічниця».

Основною метою є ознайомлення дітей з правилами безпеки під час повітряної тривоги; сприяння зниженню напруги у гуртківців під час сирени, підтримка думки про те, що сирена – наш друг та не варто її боятися.

Лекціями охоплені діти усіх вікових категорій, що відвідують гуртки, студії та творчі об’єднання Центру «Юність Буковини».

Також гуртківці Центру приєднались до акції Департаменту освіти і науки ЧОВА. Гуртки "Кредо" (керівник Маріанна Калинюк), "Молодість" (керівник Ірина Ковальська) записали відео-інструкції під запропоновану пісню українського гурту «Танок на майдані Конґо» та психологині Світлани Ройз «Крокуй до укриття».

Відео-ролики до челенджу #ЯуБезпеці були опубліковані на Facebook-сторінці центру "Юністі Буковини". Переглядайте та пам'ятайте сигнал повітряної тривоги - наш друг і спасає людям життя.

Більше інформації (фотографії, відео) можете побачити на Фейсбук-сторінці КЗ «ЧОЦЕВ «Юність Буковини».

Зв'язатись з нами

58001, м. Чернівці, вул. Героїв Майдану, 5.
Директор Гатрич Людмила Дмитрівна.
Телефон 55-05-00, 55-17-07,
52-00-93
Е-mail: junist_bukov@ukr.net

Пошук