Випускники – це гордість та опора гуртка

В гуртку бально-спортивного танцю «Молодість» є цікава традиція – щорічно залучати до танцювального життя випускників колективу.

Хто, як не вони зможуть достукатися до сучасних дітей. Хто, як не вони зможуть їх вмотивувати, розповідаючи про свої перемоги і досягнення, а можливо і поразки, які їх не зупинили. Розповісти про те, що саме улюблений колектив дав їм старт у професійне життя!

І саме виховний захід «Випускники "Молодості" – наша історія» цього річ привів до вихованців Ірини Ковальської на онлайн-зустріч позитивного, неординарного, цілеспрямованого випускника, а зараз – професіонала – Дмитра Мельничука.

Він розповів про свій шлях до успіху в кар’єрі танцюриста. Про можливості і переваги спеціальності викладача-хореографа. Про любов до своєї справи та до своєї країни. Дмитро проживає та працює у Чехії, крім своєї основної діяльності він займається ще й збором гуманітарної допомоги для українців, допомагає тим, хто виїхав закордон тікаючи від війни. Натомість вихованці гуртка розповіли про свою волонтерську роботу на благодійних ярмарках, концертах, у таборах та інших заходах, покликаних допомогти переселенцям, воїнам ЗСУ.

Молоде підростаюче покоління колективу «Молодість» було вражене і зачароване спілкуванням та «закидало» Дмитра запитаннями серед яких наш випускник обрав найцікавіші щоб передати подарунки найактивнішим учасникам.

Ми впевнені, що цей он-лайн захід «Випускники "Молодості" – наша історія» 2023 року вихованці Ірини Вікторівни Ковальської запам’ятають на все життя. І не одноразово будуть пригадувати його на своєму життєвому і професійному шляху, як приклад успішності, впертості у досягненні поставленої мети!

Зв'язатись з нами

58001, м. Чернівці, вул. Героїв Майдану, 5.
Директор Гатрич Людмила Дмитрівна.
Телефон 55-05-00, 55-17-07,
52-00-93
Е-mail: junist_bukov@ukr.net

Пошук