Давайте проводити час із задоволенням

26 січня 2023 року педагоги ЧОЦЕВ «Юність Буковини» завітали у комунальний заклад «Карапчівську спеціальну загальноосвітню школу-інтернат» до дітей внутрішньо переміщених осіб (центри соціально-психологічної реабілітації м. Слов’янська, м. Добропілля) та місцевих вихованців.

Ірина Ковальська з вихованцями колективу «Молодість» (Мудряк Артем, Зимбович Андрій, Ципинюк Ярина, Городинська Каріна) підготували активну руханку, хореографічні комбінації і, як результат, провели командний батл «Будь здоровим та щасливим!» Змагалися не лише діти, що перебувають у школі-інтернаті (команди: Леви, Сонечка, Космічні пірати, Переможці), але і їх командири – вихованці Ірини Вікторівни.

Показ танцювальної постановки підготовленої дівчатками з м. Слов’янська став приємним сюрпризом.

Олена Мажуровська запропонувала дітям молодшого віку цікавий майстер-клас, присвячений прийдешньому дню Святого Валентина. Закохані різнокольорові бджілки «розлетілися» по усьому закладу.

Діти старшого віку створювали об’ємну святкову листівку з кольорового паперу. Самі моторні учасники майстерки встигли додатково виконати розрекламовану молодшими дітьми «закохану бджілку» та придумати оригінальний логотип.

Неочікувано і дуже приємно було отримати працівникам та вихованцям «Юності Буковини» листівки в подарунок від дітей, що перебувають у інтернаті.

Дружні обійми, обмін контактами завершили нашу чудову зустріч.

Дякуємо за співпрацю директору закладу пані Марії Кирилюк.

Зв'язатись з нами

58001, м. Чернівці, вул. Героїв Майдану, 5.
Директор Гатрич Людмила Дмитрівна.
Телефон 55-05-00, 55-17-07,
52-00-93
Е-mail: junist_bukov@ukr.net

Пошук