Previous Next

Український оберіг для захисника

В ЧОЦЕВ «Юність Буковини» 17 березня 2023 року відбувся виховний захід Народного художнього колективу хореографічного гуртка «Україночка» під назвою «Український оберіг для захисника».

Метою заходу було глибше пізнати тему національних оберегів і символів, відродити знання про традиції та звичаї нашого народу та зберегти надбання наших предків.

Увесь виховний захід «Український оберіг для захисника» був супроводжений коротенькими, але цікавими відеороликами. Відеоматеріал був відзнятий у процесі підготовки до заходу. Вихованці колективу «Україночка» відіграли роль доповідачів, які познайомили ближче глядачів з обраною темою, а саме з національними символами та оберегами України.

Захід мав не тільки пізнавальний але і благодійний характер. Під час заходу глядачі мали можливість зробити свій внесок до збору коштів для ЗСУ.

Захід відбувався за участі творчих друзів колективу «Україночка», а саме: НХК класичного танцю «Арабеск», НХК сучасного танцю «XXI століття», ЗХК сучасного танцю «Артеміда», ЗХК бально-спортивного танцю «Молодість», хореографічного гуртка «Кредо», гуртка бально-спортивного танцю «Всесвіт танцю», НХК вокальної студії «Мрія», вокального гуртка «Вікторія», гуртка «Pro Media».

Зв'язатись з нами

58001, м. Чернівці, вул. Героїв Майдану, 5.
Директор Гатрич Людмила Дмитрівна.
Телефон 55-05-00, 55-17-07,
52-00-93
Е-mail: junist_bukov@ukr.net

Пошук