Previous Next

#креативнийКарантин# Цікавинки Дня Валентина

12 лютого вихованці гуртків образотворчого мистецтва ЧОЦЕВ «Юність Буковини» долучились до святкових заходів, присвячених Дню всіх закоханих. Традиційно вихованці гуртка «Палітра» (керівник Вікторія Савчук) готують до цього свята невеличку виставку творчих робіт, яка покликана створити в нашому закладі святкову атмосферу, нагадати мовою живопису, що найважливішим почуттям на землі – є почуття любові.

Найстарші вихованці гуртка оформили святкову фото-зону, де кожний гуртківець Центру міг зробити селфі або колективне фото на згадку про цей особливий день.

А от для наших найменших вихованців 12 лютого працювала творча майстерня «Під знаком Купідона». Тут час пролітає непомітно адже кожний присутній «з головою» поринає у процес творчості. Цього разу маленькі художники чаклували над створенням «Валентинки» – головної прикмети свята.

Адже всім відомо, що подарунок, з любов’ю та натхненням створений дитиною власними руками – найдорожчий для люблячих батьків.

І хоч надворі холод, сніг та завірюха, у гуртках образотворчого мистецтва 12 лютого 2021 року було тепло і затишно – кожний зміг отримати для себе порцію щастя, займаючись тим, що йому до душі.

Зв'язатись з нами

58001, м. Чернівці, вул. Героїв Майдану, 5.
Директор Гатрич Людмила Дмитрівна.
Телефон 55-05-00, 55-17-07,
52-00-93
Е-mail: junist_bukov@ukr.net

Пошук