Previous Next

Обласна виставка-конкурс декоративно-ужиткового мистецтва «Знай і люби свій край»

23 квітня в Чернівецькому обласному центрі естетичного виховання «Юність Буковини» відбулось відкриття обласного етапу Всеукраїнської виставки-конкурсу декоративно-ужиткового мистецтва «Знай і люби свій край». Це один з наймасовіших конкурсів, що проводиться Центром серед учнів, вихованців закладів загальної середньої, позашкільної та професійної (професійно-технічної освіти). Кожного навчального року в ньому бере участь понад 500 учасників. Цього року, незважаючи на те, що більшість закладів освіти працювало на дистанційній формі навчання, у виставці-конкурсі взяло участь 490 учасників, серед них: 159 – вихованців закладів позашкільної освіти, 168 учасників від територіальних громад області, 99 учнів закладів професійної (професійно-технічної освіти) та 64 – учнів закладів загальної середньої освіти.

У своїх творчих роботах юні майстри Буковини засобами декоративно-ужиткового мистецтва прагнуть висловити свою повагу до національної культурної спадщини українського народу, зберегти традиційні народні ремесла Буковини, дати їм друге життя.

Незабаром будуть підведені підсумки та названі переможці, які вкотре захищатимуть честь нашої області на державному рівні.

Виставка діятиме у Чернівецькому обласному центрі естетичного виховання «Юність Буковини» до 10 травня.

Переглядайте цікаве відео за посиланням: Фейсбук-канал ЧОЦЕВ "Юність Буковини"

Зв'язатись з нами

58001, м. Чернівці, вул. Героїв Майдану, 5.
Директор Гатрич Людмила Дмитрівна.
Телефон 55-05-00, 55-17-07,
52-00-93
Е-mail: junist_bukov@ukr.net

Пошук