Previous Next

ГОТУЄМОСЬ ДО ВЕЛИКОДНЯ!

«Народ живе красою, уміє не лише створити, а й обезсмертити себе у прекрасному. Добирайте, осмислюйте, повертайте скарби народові, котрий примножить їх знову і знову".

Михайло Стельмах

Вивчаючи та зберігаючи звичаї та традиції нашого народу, ми стаємо частиною генної пам’яті поколінь, збагачуємо свою духовність, виховуємо шанобливе ставлення до культури свого народу.

Кожного року, готуючись до святкування найвеличнішого християнського свята – світлого Воскресіння Господнього гуртки образотворчого мистецтва ЧОЦЕВ «Юність Буковини» проводять цікаві та змістовні заходи: Великодню виставку, виховні заходи, майстер-класи. Цей рік не став виключенням. Ще перебуваючи на дистанційній формі навчання наші художники працювали над виконанням творчих робіт до свята Великодня, виставка яких відкрилась у вітринах Центру 23 квітня.

Для найменших вихованців гуртка «Світ фантазій» керівник гуртка Олена Мажуровська провела виховний захід «Через тиждень – Великдень», під час якого дітки виконували Великодню поробку у техніці «квілінг».

Та все ж головною подією підготовки до свята Великодня став майстер-клас з написання традиційної буковинської писанки воском, який проводився 27 квітня для груп основного рівня навчання гуртків «Палітра» та «Світ фантазій». Провести майстер-клас ми запросили випускницю гуртка «Палітра» Олександру Герман, яка неодноразово ставала лауреатом обласних конкурсів з писанкарства.

З хвилюванням та любов’ю юні художники створювали свою першу в житті писанку, намагаючись доторкнутись до прадавнього мистецтва, яке так шанобливо зберігали для нас наші предки.

Переглядайте цікаве відео за посиланням: YouTube-канал ЧОЦЕВ "Юність Буковини"

Зв'язатись з нами

58001, м. Чернівці, вул. Героїв Майдану, 5.
Директор Гатрич Людмила Дмитрівна.
Телефон 55-05-00, 55-17-07,
52-00-93
Е-mail: junist_bukov@ukr.net

Пошук