Previous Next

Методичний діалог

28 квітня 2021 року КЗ «Чернівецький обласний центр естетичного виховання «Юність Буковини» зібрав педагогічних працівників позашкілля області на методичний діалог. Розглядалось питання «Проєктування професійного розвитку педагога-позашкільника». На онлайн-зустрічі був присутній 31 учасник.

Привітала всіх присутніх головний спеціаліст Департаменту освіти і науки Юлія Дячук. Згідно з планом методичного діалогу завідуюча методичним відділом ЧОЦЕВ «Юність Буковини» Алла Слободян висвітлила основну тему івенту, познайомила з типами освітніх проєктів, зі структурою та ознаками цього виду діяльності. Заступник директора з навчальної роботи Інна Дутчак розповіла про таку форму проєкту професійного розвитку як навчальна програма. Доповідач дала чітку і вичерпну інформацію про оформлення, зміст та вимоги до створення цього освітнього продукту.

Методисти закладу Александровська Ганна та Вовк Надія мали на меті дати практичні поради та рекомендації педагогам, які будуть створювати авторські навчальні програми з декоративно-ужиткового та вокального жанрів, зупинились на особливостях наповнення розділу «Зміст навчальної програми» за роками та рівнями навчання. Галина Пупченко, керівник гуртка-методист, автор навчальної програми «Класична хореографія», поділилась досвідом та розповіла про процес створення своєї програми.

Модератор методичного діалогу Лада Касьянчук, підвела підсумки зустрічі, мотивувала адміністрацію, методистів та керівників гуртків закладів позашкільної освіти підвищувати свій фаховий рівень, професійну майстерність, спонукала педагогів створювати навчальні програми художньо-естетичного напряму.

Зв'язатись з нами

58001, м. Чернівці, вул. Героїв Майдану, 5.
Директор Гатрич Людмила Дмитрівна.
Телефон 55-05-00, 55-17-07,
52-00-93
Е-mail: junist_bukov@ukr.net

Пошук